Zona privada

Saluda de la Degana

 

Benvingut al Il·lustre Col·legi de Procuradors de València.

 

La nostra professió té segles d'història, però sempre ha tingut el mateix objectiu: estar al servici del justiciable com a representants processals del mateix ant els Tribunals. Hem passat de presentar escrits amb màquina d'escriure, a presentar-los actualment a través del sistema de gestió processal Lexnet.

Esta evolució en la nostra professió, ha fet que a poc a poc ens anem adaptant nosaltres i els nostres despatxos a les noves tecnologies, sent actualment capaços de poder afrontar qualsevol repte que se'ns plantege.      

Tots els Procuradors que formem l'ICPV desenrotllem el nostre treball amb total lleialtat i professionalitat, tractant en tot moment de garantir que els justiciables tinguen un assessorament complet de l'estat del procediment així com de qualsevol altra qüestió que els poguera sorgir.

Continuem treballant diàriament a formar-nos i estar al dia en qualsevol modificació legislativa i novetat tecnològica, que puga ajudar-nos en la nostra professió, perquè sabem que un professional preparat sabrà donar resposta a les inquietuds i necessitats dels nostres clients.

En la web de l'ICPV, es podrà accedir a tota la informació professional necessària per als nostres col·legiats, però també es posa a disposició del justiciable tot tipus d'informació per si fóra necessari realitzar alguna actualització davant de la Justícia, perquè som un Col·legi obert i amb vocació de servici per a tot aquell que ho necessite.

 

Begoña Mollá Sanchis

 

Localització

Contacte

ILUSTRE COLEGIO DE PROCURADORES DE VALENCIA
c/ Cirilo Amorós 69 1-1
46004 Valencia
Telèfon:
96 352 94 11
Fax:
96 352 15 20


Enviant un correu a:
administracion@icpv.com

Informació / Consulta torn d'ofic

Enviant un correu a:
turnodeoficio@icpv.com

© 2024 Ilustre Colegio de Procuradores de los Tribunales de Valencia